Filter

close
0
Onbeperkt

Itho Daalderop staat garant voor de kwaliteit van haar producten. Zij geloven in hun producten en geven een garantietermijn van 5 jaar, mits het product online is geregistreerd via deze website. De 5 jaar garantie geldt op onderdelen bij volledige registratie, vanaf datum van ontvangst, indien het toestel conform richtlijnen en configuraties is geïnstalleerd. Ook moeten er een factuur worden overlegd. Via het submenu op deze site vindt u meer informatie over de garantievoorwaarden. Daarnaast kunt u uw garantie registreren, en het serienummer van een product checken om na te gaan of er nog garantie op rust en zo ja, welke garantie. Dat laatste is handig wanneer u bijvoorbeeld een bestaande woning heeft gekocht waarin reeds een Itho Daalderop-product is geïnstalleerd.

Van mij dus de persoonlijke tip: "Registreer a.u.b. uw Itho product". Ik wil u adviseren het bewijs van registratie bij uw factuur te bewaren. Ik kan anders u anders niet meer garantie bieden dan 2 jaar.

Ook wil ik u erop wijzen dat de kleur wit niet echt wit te noemen is, maar eerder crème (RAL 1013). Wilt u een witte (RAL 9010)ventilator dan adviseer ik u een ventilator van het merk Soler & Palau aan te schaffen.Weergave:

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.