Filter

close
0
Onbeperkt

Om een ruimte vorstvrij te houden heeft men 50 tot 80 W per m2 nodig!

Frico radiatoren zijn eenvoudig te installeren. De lucht wordt warm en stijgt op, koelt weer af en daalt naar de vloer om weer opgewarmd te worden. Hierdoor ontstaat een goede warmteverdeling, de naar boven stromende lucht voorkomt koude tocht van bijvoorbeeld een raam.

Het Frico assortiment bevat radiatoren die aan alle behoeften voldoen: klein, discreet, robuust en slijtvast of snel en economisch, allemaal van een hoog kwaliteitsniveau.

Compacte miniradiator voor vorstbescherming en verwarming.

Toepassing:
De miniradiator/vorstbeveiliging geeft ondanks de kleine afmetingen veel warmte af. De compacte radiatoren zijn geschikt voor vorstbescherming, maar kunnen ook worden gebruikt om allerlei gebieden te verwarmen, bijvoorbeeld huizen, waterleidingen, kleine magazijnen, broeikassen en elektriciteitskasten.

Ontwerp:
De miniradiator/vorstbeveiliging is verkrijgbaar in witte of roestvrijstalen designs en is door zijn kleine afmetingen zeer eenvoudig te plaatsen.

De FML versie moet horzontaal geplaatst te woren. Nieuw in ons assortiment is de FMS 200. Deze moet verticaal geplaatst te worden.Weergave:


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.