Filter

close
0
Onbeperkt

Wij leveren deuropeners van de merken EffEff en Grothe.

Effeff

Al sinds 1936 is Effeff een sterk merk en een vaste waarde voor de industriële markt en utiliteits- en woningbouw. effeff is het wereldwijd leidende merk voor vergrendelings- en ontgrendelingsoplossingen en marktleider in elektrische deuropeners. Effeff is een onderdeel van de Assa Abloy groep. De marktleider en leverancier van mechanische en elektromeachische sloten en aanverwante producten.

Met een elektrische deuropener kan een deur gemakkelijk met een druk op de knop ontgrendeld worden,. U hoeft dan niet zelf naar de deur te gaan..

Elektrische deuropeners van het merk EffEfff bieden een maximum aan veiligheid en comfort. Ons brede assortiment beantwoordt aan alle vereisten en biedt voor elke inbouwsituatie de passende deuropener. Wij garanderen dit wereldwijd, want EffEff houdt met zowel de nationale als met de internationale bepalingen en voorschriften rekening.

Grothe

Grothe, onderdeel van de Italiaanse beursgenoteerde onderneming Urmet, is actief met optische en akoestische signaleringssystemen voor de woningbouw en de industrie, maar ook met elektrische deursloten. 


Weergave:


Bezig met laden...
  • local_shipping Levertijd 1-2 werkdagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • https Online veilig & snel betalen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.