Filter

close
0
Onbeperkt

Norton spots vernieuwd en verbeterd
Norton brengt een verbeterde versie op de markt van de uitlopende Norled led spots en driver.
Alle onderdelen zijn compleet vernieuwd en verbeterd.   Het nieuwe systeem is nog beter op elkaar afgestemd. Vandaar dat de producten uit de voorgaande NORLED serie en de nieuwe NORTON serie NIET uitwisselbaar zijn en daar ook een technische bescherming voor aangebracht is.

Nieuwe 3W Norton spots
De nieuwe 3W Norton spots hebben een moderner design voor een extra accent aan het interieur. Hoge lumen/Watt verhouding en een hoge lumenstroom. Zeer efficiënt plug & play aansluitsysteem. De spots zijn snel te monteren en aan te sluiten. Inzetbaar in zowel woningbouw als zakelijke omgevingen.

Highlights:
• Plug & Play
• Leverbaar in 2700K (280LM), 3000K en 4000K (beide 300LM)
• Uitstekende lumen/Watt verhouding
• Voldoen aan EIA (3000K/4000K)
• 50.000 uur L70/B20
• Leverbaar in aluminium (ALU) en mat aluminium (ALU-MAT)
• SIRIUS 35˚ kantelbaar
• Doorgaans uit voorraad leverbaar
• 5 jaar garantie

Norton driver en verlengsnoeren
De NORTON driver is speciaal ontwikkeld voor de meest efficiënte aansturing van de NORTON AVIOR II, NORTON ISAR II,  NORTON ORION II en NORTON SIRIUS II spots. De driver is helemaal voorbereid voor Plug & Play en kan gedimd worden met een fase-afsnijdimmer. De nieuwe Norton spots en driver hebben een sterk verhoogde efficiency en specifieke technische eigenschappen. De Norton spots, Norton driver en Norton verlengsnoeren zijn niet uitwisselbaar met de voorgaande uitvoering van de Norled spots, Norled driver en Norled verlengsnoeren. Om fouten tijdens de installatie te voorkomen en vanuit veiligheidsoverwegingen hebben we ervoor gezorgd dat dit technisch ook niet mogelijk is.

De Norton Sirius II  is leverbaar in glanzend aluminium (SIRIUS ALU) en gematteerd aluminium (SIRIUS ALU MAT). De spot in de Norton Sirius II is 35° kantelbaar waardoor objecten gericht verlicht kunnen worden.

Aansluiting
Norton Sirius armaturen moeten worden aangesloten op de universele Norton driver, bestemd voor wattage 3 Watt. De Norton driver is dimbaar met een gewone dimmer met fase afsnijding.
Een exclusief Norton Plug’n’Play systeem verbindt armatuur/armaturen en driver. Door toepassing van unieke connectoren aan armatuur, driver en het bij het wattage behorende verlengsnoer, vindt aansluiting foutloos plaats.Weergave:


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.