filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Ook bij Elektrobert is het nu mogelijk om draadloze alarmsystemen aan te schaffen van Klik aan Klik uit. 
 
Beveilig uw woning of bedrijf eenvoudig met het KlikAanKlikUit beveiligingssysteem. Met de ALSET-2000 zal uw buurt gelijk horen wanneer een ongewenste bezoeker uw woning of bedrijf probeert te betreden.

De ALSET-2000 bevat een sirene, een bewegingssensor, een magnetische contactsensor en een afstandsbediening. Met deze complete set kunt u uw woning beschermen tegen inbrekers. Het alarm 100 decibel gaat af wanneer één van de sensoren wordt geactiveerd. Hierdoor weet u (of uw buren) direct wanneer een ongewenste bezoeker uw woning probeert binnen te gaan. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig het systeem in- en uitschakelen. Er is nu ook een IP camera verkrijgbaar met nachtzicht.

De ALSET-2000 is eenvoudig te installeren. Plaats de sensoren en de sirene op de gewenste plek en koppel deze, zoals beschreven staat in de handleiding. De sirene kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden geplaatst, omdat deze waterdicht is (IP44).

De ALSET-2000 is voorzien van een anti-sabotage systeem. Dit houdt in dat het luide noodsignaal geactiveerd wordt als de sirene of één van de aangesloten sensoren wordt verwijderd, geopend of vernietigd. Daarnaast communiceert het systeem via een beveiligd radiosignaal. Dit 868 Mhz signaal werkt door muren, ramen en deuren heen en zal geen effect hebben op uw Wi-Fi netwerk. Binnenshuis heeft het een bereik tot 70 meter en buitenshuis een bereik tot 120 meter

De ALSET-2000 heeft een lange batterijduur en een batterij-bijna-leeg indicator. Zo bent u altijd op de hoogte van de batterijstatus en wordt veiligheid binnen uw woning gegarandeerd. Bovendien controleert de sirene voortdurend de batterij status van de aangesloten sensoren.

De KlikAanKlikUit Plus Line bestaat uit diverse beveiligingsproducten. Met dit Plus Line beveiligingssysteem kunt u uw woning en bezittingen tegen mogelijke indringers beschermen, zonder hiervoor maandelijkse kosten aan beveiligingscontracten te betalen. U kunt tot 16 apparaten koppelen aan de sirene, zoals de ALKCT-2000 afstandsbediening, ALMDT-2000 bewegingssensor, ALSIR-2000 sirene, IPCAM-2000 wifi camera enz.

Daarnaast kunt u dit beveiligingssysteem koppelen aan de ICS-2000. Op deze manier kunt u uw alarm via uw tablet en/of smartphone in- en uitschakelen en ontvangt u push notificaties wanneer u niet thuis bent.

*Maximaal 6 sensoren + 2 afstandsbedieningen bij gebruik met ICS-2000


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.