Filter

close
0
Onbeperkt
Deze nieuwe reeks inbouw ventilators voor douche en toilet is nu ook verkrijgbaar bij Elektrobert. Voor nadere informatie wil ik u adviseren het productblad te lezen, zodat u een bewuste keuze kunt maken voor welk type het meest geschikt is voor uw badkamer. Ik adviseer u om voor een vochtige badkamer met weinig ventilatie te kiezen voor een ventilator met een hygrostaat. Deze serie maakt bijna geen geluid, daarom ook de naam SSST. Slechts 29 dB op de hoogste stand.

Niet voor niets is deze BTV de stilste in uw badkamer en toilet. De laagstand ventileert max. 35m3 per uur bij 14 dB(A), dit is vergelijkbaar met het geluid van een normale ademhaling. De hoogstand ventileert max. 75m3 per uur bij 29 dB(A), dit is vergelijkbaar met zacht gefluister op 5 meter afstand. Geluidsniveaus om ongestoord te genieten! 

Bovendien is het energieverbruik zeer laag (4,3-6,8W). Hierdoor is continue ventilatie in bijvoorbeeld vochtige huizen mogelijk. De randafzuiging voorkomt daarnaast dat het vuil zichtbaar is. Dit model is leverbaar als standaardmodel, met een timer of met een timer en vochtsensor*. Timer en vochtsensor zijn naar wens instelbaar.  

Model met vochtsensor (hygrostaat) ventileert enkel op hoogstand
Zeer stil, energiezuinig en 2 snelhedenWeergave:


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op.